Historien om SRAM - Hvornår blev SRAM opfundet?

Historien om SRAM - Hvornår blev SRAM opfundet?

2 min. læsetid

SRAM: Pionerer inden for Mountainbike-Komponenter siden 1987

Hvis du er mountainbike rytter, ved du sandsynligvis, at kvaliteten af dine cykeldele og komponenter kan gøre en afgørende forskel i din oplevelse på stierne. Ét navn, der har været synonymt med kvalitet, innovation og pålidelighed inden for mountainbikeverdenen i mere end 35 år, er SRAM. Lad os tage en dybere dyk ned i historien om denne legendariske producent og deres bemærkelsesværdige bidrag til sporten.

Historien om SRAM

SRAM blev grundlagt i 1987 med en mission om at ændre cykelverdenen gennem teknologisk innovation og et urokkeligt engagement i at levere de bedste cykelkomponenter på markedet. Siden da har de gjort præcis det og meget mere. Med mere end tre årtier i branchen har SRAM bevist, at de er pionerer inden for design og fremstilling af cykeldele, der både forbedrer ydeevnen og cykelturen som helhed.

SRAMs Innovationskraft

Hvad adskiller SRAM fra andre producenter af cykelkomponenter? Svaret ligger i deres utrættelige stræben efter innovation. SRAM har introduceret en række banebrydende teknologier, der har forvandlet mountainbike-sporten. Her er nogle af de højdepunkter, der har gjort SRAM til en verdensledende:

1. 1x Drivlinje

SRAM var pionerer inden for 1x drivlinjeteknologien, der eliminerer forreste gearskifter og forenkler cyklens gearsystem. Dette ikke kun letter vedligeholdelsen, men det giver også rytterne mulighed for hurtigere og mere præcis gearskift.

2. Eagle™ Teknologi

Med lanceringen af Eagle™-teknologien satte SRAM en ny standard for 1x drivlinjer. Eagle™ giver ryttere et enormt gearområde med en enkelt forreste klinge, hvilket muliggør fremragende kontrol og alsidighed, uanset terrænet.

3. RockShox Suspension

SRAM ejer også RockShox, en branchestandard inden for mountainbikeaffjedring. Deres støddæmpere og gafler leverer enestående ydeevne og kontrol. Rochshox er kendt for deres høje kvalitet og stilrene designs, et DNA som stammer fra SRAM og deres urokkelig stræben efter perfektion!

SRAMs Engagement i Mountainbike-Samfundet

Ud over deres teknologiske innovationer er SRAM dybt engageret i mountainbike-samfundet. De sponsorerer begivenheder, hold og ryttere over hele verden og er dedikerede til at fremme sporten og beskytte de naturlige omgivelser, som ryttere nyder.

Så næste gang du ser SRAM-logoet på dine cykeldele, skal du huske, at det repræsenterer mere end 35 års erfaring, innovation og dedikation til at gøre din mountainbikeoplevelse endnu bedre.

Så giv din cykel en opgradering med SRAM-komponenter og oplev, hvorfor de har været en pålidelig støtte for mountainbikere i over tre årtier.

Tags


LÆS MERE

Log ind

Glemt din adgangskode?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto