KONTAKT OS

KONTAKT OS

Har du brug hjælp til et produkt, en ordre eller andet, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig på rette spor ;)

Kontakt os på formularen herunder, tag direkte kontakt via vores oplysninger - Vi glæder os til at høre fra dig.

FAQ

Icon for verifiedHvordan finder jeg den rigtige størrelse?

Under hvert produkt er der en størrelsesguide fra producenten, i få tilfælde vil den findes blandt billeder på produktet. Er du stadig i tvivl om din størrelse eller kan ikke finde en guide, kan du altid kontakte os.

Icon for truckHvor lang er leveringstiden?

Ved hvert individuelt produkt kan du altid finde en estimeret leveringstid ved lagerstatus. I få tilfælde kan der være længere leveringstid end vist i status, her vil leveringstiden blive skrevet øverst i beskrivelsen af det pågældende produkt & i værste tilfælde vil du modtage en mail eller et opkald angående din ordre, umiddelbart efter køb. Er du i tvivl om en varer kan nå frem til dig i tide, kan du altid tage kontakt til os.

Icon for mobile_paymentHvad kan jeg betale med?

Hos Mtbgear.dk kan du betale med alle kort typer, MobilePay, ApplePay, GooglePay og mere.

Icon for delivery_box_2Hvordan finder jeg de varer jeg leder efter?

Du kan til hver en til benytte dig af vores søgefelt som du finder øverst i midten på PC & på søge/forstørrelsesglasset ikonet på mobil.

Fra vores forsiden kan du vælge den kategori du vil på udgik i, for eksempel Tøj & Beklædning herefter vil du på kollektionssiden have mulighed for at filtrere dig frem til de ønskede produkter, her kan du sortere i farver, størrelser, mærker og meget mere. Filtreringsmulighederne finder du på PC i venstre siden af skærme & på "Sortere efter" knappen på mobil.

Send os en besked!

Kontakt os

Log ind

Glemt din adgangskode?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto