Få uforpligtende tilbud

Kontakt os herunder og beskriv hvilke egenskaber du søger i en mountainbike, din højde, dine behov og hvis du har farve præferencer.

Send os en besked!

KONTAKT OS

Santa Cruz er et førende navn inden for mountainbike-industrien og har en historie præget af passion og innovation. Grundlagt i 1993 i Santa Cruz, Californien, begyndte virksomheden med at producere topkvalitets mountainbikes til entusiaster og professionelle ryttere. I dag er Santa Cruz kendt for deres førsteklasses cykler, der leverer en enestående køreoplevelse på alle terræner.

Som stolte forhandlere af Santa Cruz Mountainbikes er vi begejstrede for at kunne tilbyde deres imponerende sortiment af cykler til vores kunder. Fra robuste fuldt affjedrede mountainbikes til hurtige hardtail-modeller har Santa Cruz et cykelvalg for enhver rytter.

En af de mange grunde til at vælge Santa Cruz er deres engagering i kvalitet og kundetilfredshed. Alle Santa Cruz-cykler er omhyggeligt designet og bygget med materialer af højeste kvalitet for at sikre enestående præstation og holdbarhed. Deres livstidsgaranti er et udtryk for denne forpligtelse til kvalitet og giver ryttere ekstra tryghed og tillid til deres køb.

Uanset om du er en erfaren mountainbiker, nybegynder eller en entusiast, er en Santa Cruz Mountainbike et pålideligt valg, der leverer ultimativ køreglæde og pålidelighed.

TAG TESTEN HER!

På linket herunder kan du tage vores test, og se hvilken type MTB rytter, du er! Din type udregnes fra en række korte spørgsmål, som genere et svar på, hvilken type rytter, du måske er!

Blog Opslag

 • Historien om SRAM - Hvornår blev SRAM opfundet?

  Historien om SRAM - Hvornår blev SRAM opfundet?

  Læs mere 

 • Hvem opfandt Mountainbike? Mountainbikens Historie kort fortalt!

  Hvem opfandt Mountainbike? Mountainbikens Historie kort fortalt!

  Læs mere 

 • Fox - Kvalitet og Stil Gennem Generationer

  Fox - Kvalitet og Stil Gennem Generationer

  Læs mere 

Log ind

Glemt din adgangskode?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto