Privatlivspolitik

Hvilke personoplysninger bliver indsamlet, og hvad bruges de til?
Når du besøger vores webshop, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og hvordan du bruges vores webshop, f.eks. om hvilke vare du har kigget på, din type browser, enhed mm.

Formålet med at indsamle disse data er at optimere din bruger- og købsoplevelse hos os, samt at vi kan foretage en målrettet og mere præcis markedsføring. Dette finder vi nødvendigt for at forbedre helheden omkring vores webshop.

Når du beslutter dig for at købe et produkt eller kommunikerer med os via vores webshop, indsamler vi de oplysninger, som du selv vælger at angive som f.eks. navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde og oplysninger omkring hvilke vare du køber og har returneret, samt den IP-adresse som du bestilling er foretaget på.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger i henhold til de oplysninger du tilmelder dig med i form af navn og mailadresse.

Det samme er gældende for vores kontaktformular, hvor vi indsamler du oplysninger, som du angiver for at kunne komme i kontakt med os.

Modtagere af personoplysninger
Oplysningerne om dit navn, adresse, mail, telefonnummer og ordrenummer videregives til PostNord eller GLS, alt efter leveringsønsket fra dig. Køber du en vare som ikke er på lager kan det forekomme, at dine oplysninger bliver videre givet til vores leverandør.

Log ind

Glemt din adgangskode?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto